Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5304
Назва: Якість молока як основний чинник забезпечення конкурентоспроможності продукції
Інші назви: Milk quality as the main factor in ensuring product competitiveness
Автори: Зубченко, Вікторія Володимирівна
Zubchenko, Viktoria
Ключові слова: виробництво молока, якість молока, сировина, ринок, переробні підприємства;milk production, milk quality, raw materials, market, processing enterprises
Дата публікації: 2011
Видавництво: Національна академія аграрних наук України
Бібліографічний опис: Зубченко В.В. Якість молока як основний чинник забезпечення конкурентоспроможності продукції / В. В. Зубченко // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 4. - C. 79-81.
Короткий огляд (реферат): Поступове зростання частки господарств на-селення у загальному обсязі виробництва молока висуває на перший план проблему, пов’язану з контролем якості сировини. Низька якість молочної сировини, а відповідно, і виробленої продукції, не здатна забезпечити їй конкурентні переваги на ринку, адже їх наявність, головним чином, залежить від якості молока, що надходить на переробні підприємства.
Опис: The gradual growth of the share of households in the total volume of milk production brings to the fore the problem of quality control of raw materials. The low quality of raw milk, and consequently, the products produced, is not able to provide it with competitive advantages in the market, because their availability mainly depends on the quality of milk supplied to processing plants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5304
УДК: 338.439:637.12.04/07
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
yakist_moloka.pdf227,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.