Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5304
Title: Якість молока як основний чинник забезпечення конкурентоспроможності продукції
Other Titles: Milk quality as the main factor in ensuring product competitiveness
Authors: Зубченко, Вікторія Володимирівна
Zubchenko, Viktoria
Keywords: виробництво молока, якість молока, сировина, ринок, переробні підприємства;milk production, milk quality, raw materials, market, processing enterprises
Issue Date: 2011
Publisher: Національна академія аграрних наук України
Citation: Зубченко В.В. Якість молока як основний чинник забезпечення конкурентоспроможності продукції / В. В. Зубченко // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 4. - C. 79-81.
Abstract: Поступове зростання частки господарств на-селення у загальному обсязі виробництва молока висуває на перший план проблему, пов’язану з контролем якості сировини. Низька якість молочної сировини, а відповідно, і виробленої продукції, не здатна забезпечити їй конкурентні переваги на ринку, адже їх наявність, головним чином, залежить від якості молока, що надходить на переробні підприємства.
Description: The gradual growth of the share of households in the total volume of milk production brings to the fore the problem of quality control of raw materials. The low quality of raw milk, and consequently, the products produced, is not able to provide it with competitive advantages in the market, because their availability mainly depends on the quality of milk supplied to processing plants.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5304
metadata.dc.identifier.udc: 338.439:637.12.04/07
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
yakist_moloka.pdf227,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.