Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5303
Title: Формування сировинних зон молокопереробних підприємств
Other Titles: Formation of raw material zones of milk processing enterprises
Authors: Зубченко, Вікторія Володимирівна
Zubchenko, Viktoria
Keywords: молокопереробні підприємства, виробництво, реалізація молока, економічні відносини;milk processing enterprises, production, sale of milk, economic relations
Issue Date: 2011
Publisher: Національна академія аграрних наук України
Citation: Зубченко В. В. Формування сировинних зон молокопереробних підприємств / В. В. Зубченко // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 9.- С.82-84.
Abstract: Проаналізовано практику формування сировинних зон молокопереробними підприємствами Київської області. Ідентифіковано основні чинники мікро- та макросередовища, що впливають на надходження молочної сировини на переробні підприємства галузі. Обґрунтовано підходи до забезпечення переробних підприємств молочною сировиною в сучасних умовах господарювання.
Description: The practice of formation of raw material zones by milk processing enterprises of Kyiv region is analyzed. The main factors of micro- and macro-environment influencing the inflow of raw milk to the processing enterprises of the industry have been identified. Approaches to providing processing enterprises with raw milk in modern economic conditions are substantiated.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5303
metadata.dc.identifier.udc: 334.734:637.1
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
formuvannya_syrovynnyx_zon.pdf234,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.