Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5303
Назва: Формування сировинних зон молокопереробних підприємств
Інші назви: Formation of raw material zones of milk processing enterprises
Автори: Зубченко, Вікторія Володимирівна
Zubchenko, Viktoria
Ключові слова: молокопереробні підприємства, виробництво, реалізація молока, економічні відносини;milk processing enterprises, production, sale of milk, economic relations
Дата публікації: 2011
Видавництво: Національна академія аграрних наук України
Бібліографічний опис: Зубченко В. В. Формування сировинних зон молокопереробних підприємств / В. В. Зубченко // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 9.- С.82-84.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано практику формування сировинних зон молокопереробними підприємствами Київської області. Ідентифіковано основні чинники мікро- та макросередовища, що впливають на надходження молочної сировини на переробні підприємства галузі. Обґрунтовано підходи до забезпечення переробних підприємств молочною сировиною в сучасних умовах господарювання.
Опис: The practice of formation of raw material zones by milk processing enterprises of Kyiv region is analyzed. The main factors of micro- and macro-environment influencing the inflow of raw milk to the processing enterprises of the industry have been identified. Approaches to providing processing enterprises with raw milk in modern economic conditions are substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5303
УДК: 334.734:637.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
formuvannya_syrovynnyx_zon.pdf234,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.