Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5113
Title: Необхідність посилення контролю за якістю та безпечністю продукції молокопереробних підприємств України
Other Titles: The need to strengthen control over the quality and safety of dairy products in Ukraine
Authors: Коваль, Надія Володимирівна
Koval, Nadiia
Keywords: молочна продукція;dairy products;безпечність продукції;product safety;харчові добавки;nutritional supplements
Issue Date: 2015
Publisher: ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Citation: Коваль Н. В. Необхідність посилення контролю за якістю та безпечністю продукції молокопереробних підприємств України / Н. В. Коваль // Розвиток національної економіки: теорія і практика: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 3-4 квітня 2015 р. – Т. 2. – Івано-Франківськ, 2015. – С. 158-160
Abstract: Вимоги до якості молочної продукції в розвинених країнах світу постійно зростають, особлива увага приділяється її екологічним характеристикам.
Description: Requirements for the quality of dairy products in the developed world are constantly growing, special attention is given to its ecological characteristics.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5113
metadata.dc.identifier.udc: 005.336.3
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
neobxidnist_posylennya.pdf123,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.