Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5113
Назва: Необхідність посилення контролю за якістю та безпечністю продукції молокопереробних підприємств України
Інші назви: The need to strengthen control over the quality and safety of dairy products in Ukraine
Автори: Коваль, Надія Володимирівна
Koval, Nadiia
Ключові слова: молочна продукція;dairy products;безпечність продукції;product safety;харчові добавки;nutritional supplements
Дата публікації: 2015
Видавництво: ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Бібліографічний опис: Коваль Н. В. Необхідність посилення контролю за якістю та безпечністю продукції молокопереробних підприємств України / Н. В. Коваль // Розвиток національної економіки: теорія і практика: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 3-4 квітня 2015 р. – Т. 2. – Івано-Франківськ, 2015. – С. 158-160
Короткий огляд (реферат): Вимоги до якості молочної продукції в розвинених країнах світу постійно зростають, особлива увага приділяється її екологічним характеристикам.
Опис: Requirements for the quality of dairy products in the developed world are constantly growing, special attention is given to its ecological characteristics.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5113
УДК: 005.336.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
neobxidnist_posylennya.pdf123,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.