Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5113
Назва: | Необхідність посилення контролю за якістю та безпечністю продукції молокопереробних підприємств України |
Інші назви: | The need to strengthen control over the quality and safety of dairy products in Ukraine |
Автори: | Коваль, Надія Володимирівна Koval, Nadiia |
Ключові слова: | молочна продукція;dairy products;безпечність продукції;product safety;харчові добавки;nutritional supplements |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника" |
Бібліографічний опис: | Коваль Н. В. Необхідність посилення контролю за якістю та безпечністю продукції молокопереробних підприємств України / Н. В. Коваль // Розвиток національної економіки: теорія і практика: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 3-4 квітня 2015 р. – Т. 2. – Івано-Франківськ, 2015. – С. 158-160 |
Короткий огляд (реферат): | Вимоги до якості молочної продукції в розвинених країнах світу постійно зростають, особлива увага приділяється її екологічним характеристикам. |
Опис: | Requirements for the quality of dairy products in the developed world are constantly growing, special attention is given to its ecological characteristics. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5113 |
УДК: | 005.336.3 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
neobxidnist_posylennya.pdf | 123,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.