Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5113
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваль, Надія Володимирівна-
dc.contributor.authorKoval, Nadiia-
dc.date.accessioned2020-09-22T07:25:12Z-
dc.date.available2020-09-22T07:25:12Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКоваль Н. В. Необхідність посилення контролю за якістю та безпечністю продукції молокопереробних підприємств України / Н. В. Коваль // Розвиток національної економіки: теорія і практика: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 3-4 квітня 2015 р. – Т. 2. – Івано-Франківськ, 2015. – С. 158-160uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5113-
dc.descriptionRequirements for the quality of dairy products in the developed world are constantly growing, special attention is given to its ecological characteristics.uk_UA
dc.description.abstractВимоги до якості молочної продукції в розвинених країнах світу постійно зростають, особлива увага приділяється її екологічним характеристикам.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"uk_UA
dc.subjectмолочна продукціяuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectбезпечність продукціїuk_UA
dc.subjectproduct safetyuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectnutritional supplementsuk_UA
dc.titleНеобхідність посилення контролю за якістю та безпечністю продукції молокопереробних підприємств Україниuk_UA
dc.title.alternativeThe need to strengthen control over the quality and safety of dairy products in Ukraineuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc005.336.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
neobxidnist_posylennya.pdf123,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.