Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5093
Title: Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику
Other Titles: Determinants of food quality and safety and minimization of risk factors
Authors: Крисанов, Дмитро Федосович
Krysanov, Dmytro
Keywords: безпечність харчових продуктів;food safety;ризики;risks;якість;quality
Issue Date: 2008
Publisher: Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України
Citation: Крисанов Д.Ф. Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д.Ф. Крисанов // Збірник. Частина 2. - 2008. - С. 249-261.
Abstract: За нинішніх умов основними продуктами харчування, що проходять промислову переробку, є м’ясні і молочні продукти, олія, хліб та хлібобулочні вироби, соки, рибна продукція та ін. Щоб проаналізувати, як дотримуються показники якості та безпечності в харчових продуктах, слід використати офіційні матеріали Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики.
Description: Under the current conditions, the main food passing industrial processing, there are meat and dairy products, oil, bread and bakery products, juices, fish products, etc. To analyze how adhered to quality and safety indicators in food should be used official materials of the State Committee of Ukraine for Technical Affairs regulation and consumer policy.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5093
metadata.dc.identifier.udc: 338.439.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
determinanty_yakosti.pdf218,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.