Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5093
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крисанов, Дмитро Федосович | - |
dc.contributor.author | Krysanov, Dmytro | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-15T12:17:08Z | - |
dc.date.available | 2020-09-15T12:17:08Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Крисанов Д.Ф. Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д.Ф. Крисанов // Збірник. Частина 2. - 2008. - С. 249-261. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5093 | - |
dc.description | Under the current conditions, the main food passing industrial processing, there are meat and dairy products, oil, bread and bakery products, juices, fish products, etc. To analyze how adhered to quality and safety indicators in food should be used official materials of the State Committee of Ukraine for Technical Affairs regulation and consumer policy. | uk_UA |
dc.description.abstract | За нинішніх умов основними продуктами харчування, що проходять промислову переробку, є м’ясні і молочні продукти, олія, хліб та хлібобулочні вироби, соки, рибна продукція та ін. Щоб проаналізувати, як дотримуються показники якості та безпечності в харчових продуктах, слід використати офіційні матеріали Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України | uk_UA |
dc.subject | безпечність харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | food safety | uk_UA |
dc.subject | ризики | uk_UA |
dc.subject | risks | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику | uk_UA |
dc.title.alternative | Determinants of food quality and safety and minimization of risk factors | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 338.439.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
determinanty_yakosti.pdf | 218,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.