Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5093
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрисанов, Дмитро Федосович-
dc.contributor.authorKrysanov, Dmytro-
dc.date.accessioned2020-09-15T12:17:08Z-
dc.date.available2020-09-15T12:17:08Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationКрисанов Д.Ф. Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д.Ф. Крисанов // Збірник. Частина 2. - 2008. - С. 249-261.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5093-
dc.descriptionUnder the current conditions, the main food passing industrial processing, there are meat and dairy products, oil, bread and bakery products, juices, fish products, etc. To analyze how adhered to quality and safety indicators in food should be used official materials of the State Committee of Ukraine for Technical Affairs regulation and consumer policy.uk_UA
dc.description.abstractЗа нинішніх умов основними продуктами харчування, що проходять промислову переробку, є м’ясні і молочні продукти, олія, хліб та хлібобулочні вироби, соки, рибна продукція та ін. Щоб проаналізувати, як дотримуються показники якості та безпечності в харчових продуктах, слід використати офіційні матеріали Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherРада по вивченню продуктивних сил України НАН Україниuk_UA
dc.subjectбезпечність харчових продуктівuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectризикиuk_UA
dc.subjectrisksuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleДетермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризикуuk_UA
dc.title.alternativeDeterminants of food quality and safety and minimization of risk factorsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.439.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
determinanty_yakosti.pdf218,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.