Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5075
Назва: | Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції |
Інші назви: | Technology of storage and processing of agricultural produce |
Автори: | Ситнікова, Ніна Олексіївна Фоміна, Катерина Федорівна Дудник, Лідія Анатоліївна Чорнозубенко, Надія Никифорівна. Кузьменко, Лідія Іванівна Sytnikova, Nina Fomina, Kateryna . Dudnyk, Lidiya Chornozubenko, Nadiya Kuzmenko, Lidiya |
Ключові слова: | підготовка;preparation;виробництво;production;переробка;processing;зберігання;storage;контроль;control |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Київ, Аграрна освіта |
Бібліографічний опис: | Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції: Навчальний посібник / Н.О.Ситнікова, К.Ф. Фоміна, Л.І.Дудник, Н.Н.Чорнозубенко, Л.І. Кузьменко. - К.: Аграрна освіта, 2008. – 304 с. |
Короткий огляд (реферат): | В навчальному посібнику висвітлено теоретичні основи технології зберігання та переробки основних видів сільськогосподарської продукції, організаційно технологічних процесів, асортимент продовольчих товарів. |
Опис: | The textbook highlights basics of theory in technology of storage and processing of the main types of agricultural produce, organizing and technological processes, variety of food goods. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5075 |
ISBN: | 966–7906–39–6 |
УДК: | 631.56: 637 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnologiia zberihannia i pererobky.pdf | 4,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.