Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5075
Назва: Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції
Інші назви: Technology of storage and processing of agricultural produce
Автори: Ситнікова, Ніна Олексіївна
Фоміна, Катерина Федорівна
Дудник, Лідія Анатоліївна
Чорнозубенко, Надія Никифорівна.
Кузьменко, Лідія Іванівна
Sytnikova, Nina
Fomina, Kateryna .
Dudnyk, Lidiya
Chornozubenko, Nadiya
Kuzmenko, Lidiya
Ключові слова: підготовка;preparation;виробництво;production;переробка;processing;зберігання;storage;контроль;control
Дата публікації: 2008
Видавництво: Київ, Аграрна освіта
Бібліографічний опис: Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції: Навчальний посібник / Н.О.Ситнікова, К.Ф. Фоміна, Л.І.Дудник, Н.Н.Чорнозубенко, Л.І. Кузьменко. - К.: Аграрна освіта, 2008. – 304 с.
Короткий огляд (реферат): В навчальному посібнику висвітлено теоретичні основи технології зберігання та переробки основних видів сільськогосподарської продукції, організаційно технологічних процесів, асортимент продовольчих товарів.
Опис: The textbook highlights basics of theory in technology of storage and processing of the main types of agricultural produce, organizing and technological processes, variety of food goods.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5075
ISBN: 966–7906–39–6
УДК: 631.56: 637
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnologiia zberihannia i pererobky.pdf4,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.