Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5075
Title: Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції
Other Titles: Technology of storage and processing of agricultural produce
Authors: Ситнікова, Ніна Олексіївна
Фоміна, Катерина Федорівна
Дудник, Лідія Анатоліївна
Чорнозубенко, Надія Никифорівна.
Кузьменко, Лідія Іванівна
Sytnikova, Nina
Fomina, Kateryna .
Dudnyk, Lidiya
Chornozubenko, Nadiya
Kuzmenko, Lidiya
Keywords: підготовка;preparation;виробництво;production;переробка;processing;зберігання;storage;контроль;control
Issue Date: 2008
Publisher: Київ, Аграрна освіта
Citation: Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції: Навчальний посібник / Н.О.Ситнікова, К.Ф. Фоміна, Л.І.Дудник, Н.Н.Чорнозубенко, Л.І. Кузьменко. - К.: Аграрна освіта, 2008. – 304 с.
Abstract: В навчальному посібнику висвітлено теоретичні основи технології зберігання та переробки основних видів сільськогосподарської продукції, організаційно технологічних процесів, асортимент продовольчих товарів.
Description: The textbook highlights basics of theory in technology of storage and processing of the main types of agricultural produce, organizing and technological processes, variety of food goods.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5075
ISBN: 966–7906–39–6
metadata.dc.identifier.udc: 631.56: 637
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnologiia zberihannia i pererobky.pdf4,33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.