Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5070
Title: Фальсифікація продовольчих товарів та її вплив на здоров'я та добробут населення
Other Titles: Falsification of foodstuffs and their impact on the health and well-being of population
Authors: Матвієнко, Валентина Михайлівна
Гнєдіч, Валентина Іванівна
Matvienko, Valentyna
Hnyedich, Valentyna
Keywords: товар;market;конкурентоспроможність продукції;producer;фальсифікація;produce;безпечність;merchandise;замінники;falsification;економічні наслідки;threat;здоров’я
Issue Date: May-2018
Publisher: Ніжин, НДУ ім. М. Гоголя
Citation: Матвієнко В.М. Фальсифікація продовольчих товарів та її вплив на здоров'я та добробут населення / В.М. Матвієнко, В.І. Гнєдіч // Роль освіти, науки та виробництва у формуванні професіоналізму фахівця: збірник матеріалів Всеукраїнкої науково-практичної конференції (м. Ніжин, 29 - 30 травня 2018 р.). - Ніжин, 2018. - С. 167 - 171.
Abstract: В умовах вільного ринку в Україні товар здобув нових властивостей, про які в умовах державного монополізму говорити було не прийнято - це конкурентоспроможність товару або здатність товару конкурувати серед собі подібних. Конкуруючи між собою виробники товарів намагалися максимально задовольнити потреби споживачів та забрати у них більше грошей. Серед добросовісних виробників є фірми, які шляхом обману споживачів бажають отримати з покупців гроші за неякісний, а іноді й фальсифікований товар. Дана проблема розглянута в поданій статті.
Description: The article determines the essence and significance of the falsification of foodstuffs and analyzes the main types of falsification, their threat to health and life of consumers is also determined.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5070
metadata.dc.identifier.udc: 613.26/29 (043.98)
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fal_sy_fikaciya prodovol_chy_x.pdf357,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.