Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5070
Назва: | Фальсифікація продовольчих товарів та її вплив на здоров'я та добробут населення |
Інші назви: | Falsification of foodstuffs and their impact on the health and well-being of population |
Автори: | Матвієнко, Валентина Михайлівна Гнєдіч, Валентина Іванівна Matvienko, Valentyna Hnyedich, Valentyna |
Ключові слова: | товар;market;конкурентоспроможність продукції;producer;фальсифікація;produce;безпечність;merchandise;замінники;falsification;економічні наслідки;threat;здоров’я |
Дата публікації: | тра-2018 |
Видавництво: | Ніжин, НДУ ім. М. Гоголя |
Бібліографічний опис: | Матвієнко В.М. Фальсифікація продовольчих товарів та її вплив на здоров'я та добробут населення / В.М. Матвієнко, В.І. Гнєдіч // Роль освіти, науки та виробництва у формуванні професіоналізму фахівця: збірник матеріалів Всеукраїнкої науково-практичної конференції (м. Ніжин, 29 - 30 травня 2018 р.). - Ніжин, 2018. - С. 167 - 171. |
Короткий огляд (реферат): | В умовах вільного ринку в Україні товар здобув нових властивостей, про які в умовах державного монополізму говорити було не прийнято - це конкурентоспроможність товару або здатність товару конкурувати серед собі подібних. Конкуруючи між собою виробники товарів намагалися максимально задовольнити потреби споживачів та забрати у них більше грошей. Серед добросовісних виробників є фірми, які шляхом обману споживачів бажають отримати з покупців гроші за неякісний, а іноді й фальсифікований товар. Дана проблема розглянута в поданій статті. |
Опис: | The article determines the essence and significance of the falsification of foodstuffs and analyzes the main types of falsification, their threat to health and life of consumers is also determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5070 |
УДК: | 613.26/29 (043.98) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fal_sy_fikaciya prodovol_chy_x.pdf | 357,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.