Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5070
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМатвієнко, Валентина Михайлівна-
dc.contributor.authorГнєдіч, Валентина Іванівна-
dc.contributor.authorMatvienko, Valentyna-
dc.contributor.authorHnyedich, Valentyna-
dc.date.accessioned2020-09-14T09:51:05Z-
dc.date.available2020-09-14T09:51:05Z-
dc.date.issued2018-05-
dc.identifier.citationМатвієнко В.М. Фальсифікація продовольчих товарів та її вплив на здоров'я та добробут населення / В.М. Матвієнко, В.І. Гнєдіч // Роль освіти, науки та виробництва у формуванні професіоналізму фахівця: збірник матеріалів Всеукраїнкої науково-практичної конференції (м. Ніжин, 29 - 30 травня 2018 р.). - Ніжин, 2018. - С. 167 - 171.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5070-
dc.descriptionThe article determines the essence and significance of the falsification of foodstuffs and analyzes the main types of falsification, their threat to health and life of consumers is also determined.uk_UA
dc.description.abstractВ умовах вільного ринку в Україні товар здобув нових властивостей, про які в умовах державного монополізму говорити було не прийнято - це конкурентоспроможність товару або здатність товару конкурувати серед собі подібних. Конкуруючи між собою виробники товарів намагалися максимально задовольнити потреби споживачів та забрати у них більше грошей. Серед добросовісних виробників є фірми, які шляхом обману споживачів бажають отримати з покупців гроші за неякісний, а іноді й фальсифікований товар. Дана проблема розглянута в поданій статті.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНіжин, НДУ ім. М. Гоголяuk_UA
dc.subjectтоварuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїuk_UA
dc.subjectproduceruk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectproduceuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectmerchandiseuk_UA
dc.subjectзамінникиuk_UA
dc.subjectfalsificationuk_UA
dc.subjectекономічні наслідкиuk_UA
dc.subjectthreatuk_UA
dc.subjectздоров’яuk_UA
dc.titleФальсифікація продовольчих товарів та її вплив на здоров'я та добробут населенняuk_UA
dc.title.alternativeFalsification of foodstuffs and their impact on the health and well-being of populationuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc613.26/29 (043.98)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fal_sy_fikaciya prodovol_chy_x.pdf357,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.