Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4935
Title: Дослідження впливу солі при солінні м’яса птиці на величину показника активності води аw, вмісту вологи та величину енергії зв’язку вологи з м’ясом
Other Titles: Investigation of the effect of salt when salting poultry meat on the value of water activity index аw, moisture content and the amount of energy of moisture binding to meat
Authors: Карпенко, Надія Наумівна
Karpenko, Nadiia
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: активність води аw;ізоелектрична точка;сиров'ялені вироби;біле м'ясо;water activity аw;isoelectric point;dried products;white meat
Issue Date: 2015
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Карпенко Н.Н. Дослідження впливу солі при солінні м’яса птиці на величину показника активності води аw, вмісту вологи та величину енергії зв’язку вологи з м’ясом / Н.Н.Карпенко, С.А.Наріжний // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: тези доповідей державної студентської науково-практичної конференції, 12-13 березня 2015 року .– Біла Церква: БНАУ , 2015 .- С. 10.
Abstract: В основу досліджень в даній роботі поставлено вивчення можливості поліпшення показників безпеки сиров'ялених продуктів з м'яса птиці і розроблення технологій, заснованих на застосуванні «бар'єрних» факторів, що підвищують стабільність цих продуктів. В результаті досліджень з’ясовано, що при виробництві сиров'ялених виробів з м'яса курчат-бройлерів використовувати біле м'ясо більш раціонально ніж червоне.
Description: The research in this work is based on the study of the possibility of improving the safety of cured poultry meat products and the development of technologies based on the use of "barrier" factors that increase the stability of these products. Studies have shown that white meat is more efficient than red meat in the production of cured meat products from broiler chickens.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4935
metadata.dc.identifier.udc: 637.54
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Doslidzhennia_vplyvu.pdf47,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.