Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4883
Назва: Деякі показники якості м’яса курчат-бройлерів при використанні в їх раціонах добавок селену
Інші назви: Some meat quality indexes of chicken-broilers during the usage of selenium additions in their rations
Автори: Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Ключові слова: курчата-бройлери;м’ясо;селен;протеїн;жир;зола;калорійність;біологічна цінність;broiler chickens;meat;selenium;protein;fat;ash;caloric content;biological value
Дата публікації: 2004
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького
Бібліографічний опис: Соболєв О.І. Деякі показники якості м’яса курчат-бройлерів при використанні в їх раціонах добавок селену / О.І. Соболєв // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького .– Львів, 2004 .– Т. 6, № 3, Ч. 6 .– С. 136–141.
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на якість м 'яса курчат-бройлерів кросу СООВ 500. Встановлено, що добавки селену в кількості 0,3 і 0,4 мг/кг сприяють поліпшенню хімічного| складу м’язової тканини, підвищенню її поживності та біологічної цінності за рахунок більшого накопичення сухих речовин, протеїну та жиру.
Опис: The influence of feed of all-mash enriched with selenium on the chicken-broilers meat quality of COBB 500 cross is studied. It is established that the 0,3 and 0,4 mg/kg of selenium additions promote the muscular tissue chemical structure improvement, increases its feeding power and biological value due to bigger dry materials storage, such as protein and fat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4883
УДК: 636.5.033/.035.087.72:549:[637.5.04/.07
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Deiaki_pokaznyky.pdf238,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.