Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4883
Назва: | Деякі показники якості м’яса курчат-бройлерів при використанні в їх раціонах добавок селену |
Інші назви: | Some meat quality indexes of chicken-broilers during the usage of selenium additions in their rations |
Автори: | Соболєв, Олександр Іванович Sobolev, Alexander |
Ключові слова: | курчата-бройлери;м’ясо;селен;протеїн;жир;зола;калорійність;біологічна цінність;broiler chickens;meat;selenium;protein;fat;ash;caloric content;biological value |
Дата публікації: | 2004 |
Видавництво: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького |
Бібліографічний опис: | Соболєв О.І. Деякі показники якості м’яса курчат-бройлерів при використанні в їх раціонах добавок селену / О.І. Соболєв // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького .– Львів, 2004 .– Т. 6, № 3, Ч. 6 .– С. 136–141. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на якість м 'яса курчат-бройлерів кросу СООВ 500. Встановлено, що добавки селену в кількості 0,3 і 0,4 мг/кг сприяють поліпшенню хімічного| складу м’язової тканини, підвищенню її поживності та біологічної цінності за рахунок більшого накопичення сухих речовин, протеїну та жиру. |
Опис: | The influence of feed of all-mash enriched with selenium on the chicken-broilers meat quality of COBB 500 cross is studied. It is established that the 0,3 and 0,4 mg/kg of selenium additions promote the muscular tissue chemical structure improvement, increases its feeding power and biological value due to bigger dry materials storage, such as protein and fat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4883 |
УДК: | 636.5.033/.035.087.72:549:[637.5.04/.07 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Deiaki_pokaznyky.pdf | 238,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.