Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4883
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соболєв, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Sobolev, Alexander | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-02T03:16:03Z | - |
dc.date.available | 2020-07-02T03:16:03Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Соболєв О.І. Деякі показники якості м’яса курчат-бройлерів при використанні в їх раціонах добавок селену / О.І. Соболєв // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького .– Львів, 2004 .– Т. 6, № 3, Ч. 6 .– С. 136–141. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4883 | - |
dc.description | The influence of feed of all-mash enriched with selenium on the chicken-broilers meat quality of COBB 500 cross is studied. It is established that the 0,3 and 0,4 mg/kg of selenium additions promote the muscular tissue chemical structure improvement, increases its feeding power and biological value due to bigger dry materials storage, such as protein and fat. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на якість м 'яса курчат-бройлерів кросу СООВ 500. Встановлено, що добавки селену в кількості 0,3 і 0,4 мг/кг сприяють поліпшенню хімічного| складу м’язової тканини, підвищенню її поживності та біологічної цінності за рахунок більшого накопичення сухих речовин, протеїну та жиру. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького | uk_UA |
dc.subject | курчата-бройлери | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | селен | uk_UA |
dc.subject | протеїн | uk_UA |
dc.subject | жир | uk_UA |
dc.subject | зола | uk_UA |
dc.subject | калорійність | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | broiler chickens | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | selenium | uk_UA |
dc.subject | protein | uk_UA |
dc.subject | fat | uk_UA |
dc.subject | ash | uk_UA |
dc.subject | caloric content | uk_UA |
dc.subject | biological value | uk_UA |
dc.title | Деякі показники якості м’яса курчат-бройлерів при використанні в їх раціонах добавок селену | uk_UA |
dc.title.alternative | Some meat quality indexes of chicken-broilers during the usage of selenium additions in their rations | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.5.033/.035.087.72:549:[637.5.04/.07 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Deiaki_pokaznyky.pdf | 238,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.