Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4883
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Alexander-
dc.date.accessioned2020-07-02T03:16:03Z-
dc.date.available2020-07-02T03:16:03Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationСоболєв О.І. Деякі показники якості м’яса курчат-бройлерів при використанні в їх раціонах добавок селену / О.І. Соболєв // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького .– Львів, 2004 .– Т. 6, № 3, Ч. 6 .– С. 136–141.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4883-
dc.descriptionThe influence of feed of all-mash enriched with selenium on the chicken-broilers meat quality of COBB 500 cross is studied. It is established that the 0,3 and 0,4 mg/kg of selenium additions promote the muscular tissue chemical structure improvement, increases its feeding power and biological value due to bigger dry materials storage, such as protein and fat.uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на якість м 'яса курчат-бройлерів кросу СООВ 500. Встановлено, що добавки селену в кількості 0,3 і 0,4 мг/кг сприяють поліпшенню хімічного| складу м’язової тканини, підвищенню її поживності та біологічної цінності за рахунок більшого накопичення сухих речовин, протеїну та жиру.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectпротеїнuk_UA
dc.subjectжирuk_UA
dc.subjectзолаuk_UA
dc.subjectкалорійністьuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectseleniumuk_UA
dc.subjectproteinuk_UA
dc.subjectfatuk_UA
dc.subjectashuk_UA
dc.subjectcaloric contentuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.titleДеякі показники якості м’яса курчат-бройлерів при використанні в їх раціонах добавок селенуuk_UA
dc.title.alternativeSome meat quality indexes of chicken-broilers during the usage of selenium additions in their rationsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.5.033/.035.087.72:549:[637.5.04/.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Deiaki_pokaznyky.pdf238,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.