Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4850
Title: Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’яса
Other Titles: The influence of selenium additions into all-mash on gees meat quality
Authors: Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Keywords: комбікорм;селен;доза;гусенята;якість м’яса;all-mash;selenium;dose;goslings;meat quality
Issue Date: 2006
Citation: Соболєв О.І. Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’яса / О.І. Соболєв // Аграрні вісті .– 2006 .– № 3 .– С. 21–23.
Abstract: Вивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на хімічний склад, енергетичну та біологічну цінність грудних і ножних м'язів 75-денних гусенят горьківської породи. Дещо кращі показники якості м'яса були у птиці, в раціони якої вводили селен в дозі 0,4 мг/кг.
Description: The influence of all-mash enriched with selenium on the chemical ingredients, its biological and energetic value of the chest and foot muscles of 75-days burned geese of Gorki breed is studied. A little bit better of quality meat indexes had geese that used 0,4 mg/kg of selenium in their rations.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4850
metadata.dc.identifier.udc: 636.598.033/.085.55:549.23
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_dob_selenu.pdf2,87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.