Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4850
Title: | Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’яса |
Other Titles: | The influence of selenium additions into all-mash on gees meat quality |
Authors: | Соболєв, Олександр Іванович Sobolev, Alexander |
Keywords: | комбікорм;селен;доза;гусенята;якість м’яса;all-mash;selenium;dose;goslings;meat quality |
Issue Date: | 2006 |
Citation: | Соболєв О.І. Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’яса / О.І. Соболєв // Аграрні вісті .– 2006 .– № 3 .– С. 21–23. |
Abstract: | Вивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на хімічний склад, енергетичну та біологічну цінність грудних і ножних м'язів 75-денних гусенят горьківської породи. Дещо кращі показники якості м'яса були у птиці, в раціони якої вводили селен в дозі 0,4 мг/кг. |
Description: | The influence of all-mash enriched with selenium on the chemical ingredients, its biological and energetic value of the chest and foot muscles of 75-days burned geese of Gorki breed is studied. A little bit better of quality meat indexes had geese that used 0,4 mg/kg of selenium in their rations. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4850 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.598.033/.085.55:549.23 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_dob_selenu.pdf | 2,87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.