Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4850
Назва: | Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’яса |
Інші назви: | The influence of selenium additions into all-mash on gees meat quality |
Автори: | Соболєв, Олександр Іванович Sobolev, Alexander |
Ключові слова: | комбікорм;селен;доза;гусенята;якість м’яса;all-mash;selenium;dose;goslings;meat quality |
Дата публікації: | 2006 |
Бібліографічний опис: | Соболєв О.І. Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’яса / О.І. Соболєв // Аграрні вісті .– 2006 .– № 3 .– С. 21–23. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на хімічний склад, енергетичну та біологічну цінність грудних і ножних м'язів 75-денних гусенят горьківської породи. Дещо кращі показники якості м'яса були у птиці, в раціони якої вводили селен в дозі 0,4 мг/кг. |
Опис: | The influence of all-mash enriched with selenium on the chemical ingredients, its biological and energetic value of the chest and foot muscles of 75-days burned geese of Gorki breed is studied. A little bit better of quality meat indexes had geese that used 0,4 mg/kg of selenium in their rations. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4850 |
УДК: | 636.598.033/.085.55:549.23 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_dob_selenu.pdf | 2,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.