Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4850
Назва: Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’яса
Інші назви: The influence of selenium additions into all-mash on gees meat quality
Автори: Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Ключові слова: комбікорм;селен;доза;гусенята;якість м’яса;all-mash;selenium;dose;goslings;meat quality
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Соболєв О.І. Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’яса / О.І. Соболєв // Аграрні вісті .– 2006 .– № 3 .– С. 21–23.
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на хімічний склад, енергетичну та біологічну цінність грудних і ножних м'язів 75-денних гусенят горьківської породи. Дещо кращі показники якості м'яса були у птиці, в раціони якої вводили селен в дозі 0,4 мг/кг.
Опис: The influence of all-mash enriched with selenium on the chemical ingredients, its biological and energetic value of the chest and foot muscles of 75-days burned geese of Gorki breed is studied. A little bit better of quality meat indexes had geese that used 0,4 mg/kg of selenium in their rations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4850
УДК: 636.598.033/.085.55:549.23
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_dob_selenu.pdf2,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.