Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4850
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Alexander-
dc.date.accessioned2020-06-27T07:24:04Z-
dc.date.available2020-06-27T07:24:04Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationСоболєв О.І. Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’яса / О.І. Соболєв // Аграрні вісті .– 2006 .– № 3 .– С. 21–23.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4850-
dc.descriptionThe influence of all-mash enriched with selenium on the chemical ingredients, its biological and energetic value of the chest and foot muscles of 75-days burned geese of Gorki breed is studied. A little bit better of quality meat indexes had geese that used 0,4 mg/kg of selenium in their rations.uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на хімічний склад, енергетичну та біологічну цінність грудних і ножних м'язів 75-денних гусенят горьківської породи. Дещо кращі показники якості м'яса були у птиці, в раціони якої вводили селен в дозі 0,4 мг/кг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectдозаuk_UA
dc.subjectгусенятаuk_UA
dc.subjectякість м’ясаuk_UA
dc.subjectall-mashuk_UA
dc.subjectseleniumuk_UA
dc.subjectdoseuk_UA
dc.subjectgoslingsuk_UA
dc.subjectmeat qualityuk_UA
dc.titleВплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’ясаuk_UA
dc.title.alternativeThe influence of selenium additions into all-mash on gees meat qualityuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.598.033/.085.55:549.23uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_dob_selenu.pdf2,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.