Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4850
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соболєв, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Sobolev, Alexander | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-27T07:24:04Z | - |
dc.date.available | 2020-06-27T07:24:04Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Соболєв О.І. Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’яса / О.І. Соболєв // Аграрні вісті .– 2006 .– № 3 .– С. 21–23. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4850 | - |
dc.description | The influence of all-mash enriched with selenium on the chemical ingredients, its biological and energetic value of the chest and foot muscles of 75-days burned geese of Gorki breed is studied. A little bit better of quality meat indexes had geese that used 0,4 mg/kg of selenium in their rations. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на хімічний склад, енергетичну та біологічну цінність грудних і ножних м'язів 75-денних гусенят горьківської породи. Дещо кращі показники якості м'яса були у птиці, в раціони якої вводили селен в дозі 0,4 мг/кг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | комбікорм | uk_UA |
dc.subject | селен | uk_UA |
dc.subject | доза | uk_UA |
dc.subject | гусенята | uk_UA |
dc.subject | якість м’яса | uk_UA |
dc.subject | all-mash | uk_UA |
dc.subject | selenium | uk_UA |
dc.subject | dose | uk_UA |
dc.subject | goslings | uk_UA |
dc.subject | meat quality | uk_UA |
dc.title | Вплив добавок селену в комбікорми на якість гусячого м’яса | uk_UA |
dc.title.alternative | The influence of selenium additions into all-mash on gees meat quality | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.598.033/.085.55:549.23 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_dob_selenu.pdf | 2,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.