Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4628
Назва: Вплив вмісту селену в комбікормах на якість м’яса каченят
Інші назви: The influence of selenium additions into all-mash on ducklings’ meat quality
Влияние добавок селена в комбикормах на качество мяса утят
Автори: Карунський, Олексій Йосипович
Karunskyi, Oleksii
Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Ключові слова: селен;selenium;комбікорм;каченята;mixed fodder;ducklings
Дата публікації: 2011
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Карунський О.Й. Вплив вмісту селену в комбікормах на якість м’яса каченят / О.Й. Карунський, О.І. Соболєв // Аграрний вісник Причорномор’я: збірник. наук.праць. Сільськогосподарські та біологічні науки .– Одеса, 2011 .– Вип. 58 .– С. 20–24.
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на хімічний склад, енергетичну та біологічну цінність грудних і стегнових м’язів каченят української білої породи. Встановлено, що кращі показники якості м’яса мала птиця, у раціони якої вводили селен у дозах 0,4 та 0,6 мг/кг.
Опис: The influence of all-mash enriched with selenium on the analysis energetic and biological value of the ducklings’ chest and foot muscles of Ukrainian breed is studied. It is established that better meat qualities indexes had poultry that had 0,4 and 0,6 mg/kg of selenium in their rations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4628
УДК: 636.597.033/.087.72:549.23
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_vmistu_selenu.pdf469,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.