Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4628
Title: Вплив вмісту селену в комбікормах на якість м’яса каченят
Other Titles: The influence of selenium additions into all-mash on ducklings’ meat quality
Влияние добавок селена в комбикормах на качество мяса утят
Authors: Карунський, Олексій Йосипович
Karunskyi, Oleksii
Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Keywords: селен;selenium;комбікорм;каченята;mixed fodder;ducklings
Issue Date: 2011
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Карунський О.Й. Вплив вмісту селену в комбікормах на якість м’яса каченят / О.Й. Карунський, О.І. Соболєв // Аграрний вісник Причорномор’я: збірник. наук.праць. Сільськогосподарські та біологічні науки .– Одеса, 2011 .– Вип. 58 .– С. 20–24.
Abstract: Вивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на хімічний склад, енергетичну та біологічну цінність грудних і стегнових м’язів каченят української білої породи. Встановлено, що кращі показники якості м’яса мала птиця, у раціони якої вводили селен у дозах 0,4 та 0,6 мг/кг.
Description: The influence of all-mash enriched with selenium on the analysis energetic and biological value of the ducklings’ chest and foot muscles of Ukrainian breed is studied. It is established that better meat qualities indexes had poultry that had 0,4 and 0,6 mg/kg of selenium in their rations.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4628
metadata.dc.identifier.udc: 636.597.033/.087.72:549.23
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_vmistu_selenu.pdf469,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.