Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4628
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарунський, Олексій Йосипович-
dc.contributor.authorKarunskyi, Oleksii-
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Alexander-
dc.date.accessioned2020-04-22T05:06:03Z-
dc.date.available2020-04-22T05:06:03Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКарунський О.Й. Вплив вмісту селену в комбікормах на якість м’яса каченят / О.Й. Карунський, О.І. Соболєв // Аграрний вісник Причорномор’я: збірник. наук.праць. Сільськогосподарські та біологічні науки .– Одеса, 2011 .– Вип. 58 .– С. 20–24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4628-
dc.descriptionThe influence of all-mash enriched with selenium on the analysis energetic and biological value of the ducklings’ chest and foot muscles of Ukrainian breed is studied. It is established that better meat qualities indexes had poultry that had 0,4 and 0,6 mg/kg of selenium in their rations.uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив згодовування комбікормів, збагачених селеном, на хімічний склад, енергетичну та біологічну цінність грудних і стегнових м’язів каченят української білої породи. Встановлено, що кращі показники якості м’яса мала птиця, у раціони якої вводили селен у дозах 0,4 та 0,6 мг/кг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectseleniumuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectкаченятаuk_UA
dc.subjectmixed fodderuk_UA
dc.subjectducklingsuk_UA
dc.titleВплив вмісту селену в комбікормах на якість м’яса каченятuk_UA
dc.title.alternativeThe influence of selenium additions into all-mash on ducklings’ meat qualityuk_UA
dc.title.alternativeВлияние добавок селена в комбикормах на качество мяса утятuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.597.033/.087.72:549.23uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_vmistu_selenu.pdf469,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.