Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4576
Title: Регіональні особливості зерновиробництва та перспективи його розвитку
Other Titles: Regional peculiarities of grain production and prospects for its development
Authors: Ткаченко, Катерина Віталіївна
Tkachenko, Kateryna
Keywords: зерновиробники;grain producers;агропродовольчий ринок;the agri-food market;сільськогосподарські підприємства;agricultural enterprises;урожайність;crop capacity;господарства населення;economy of the population
Issue Date: 2014
Publisher: Національна академія аграрних наук України
Citation: Ткаченко К. В. Регіональні особливості зерновиробництва та перспективи його розвитку / К.В. Ткаченко // Вісник аграрної науки. – 2014. – №. 5. – С. 76-79.
Abstract: Основним товаровиробником зернових і зернобобових культур у Київській області залишаються агропідприємства. Проаналізовано динаміку та структуру виробництва зернових і зернобобових культур агропідприємствами в Україні. Частка зерна, вирощеного сільськогосподарськими підприємствами, з роками зменшується.
Description: The main commodity producer of cereals and legumes in the Kiev region are agricultural enterprises. The dynamics and structure of production of cereals and legumes by agricultural enterprises in Ukraine are analyzed. The share of grain grown by agricultural enterprises has been decreasing over the years.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4576
metadata.dc.identifier.udc: 338.432:332.1:633.1
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
regionalni_osoblyvosti.pdf246,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.