Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4576
Назва: Регіональні особливості зерновиробництва та перспективи його розвитку
Інші назви: Regional peculiarities of grain production and prospects for its development
Автори: Ткаченко, Катерина Віталіївна
Tkachenko, Kateryna
Ключові слова: зерновиробники;grain producers;агропродовольчий ринок;the agri-food market;сільськогосподарські підприємства;agricultural enterprises;урожайність;crop capacity;господарства населення;economy of the population
Дата публікації: 2014
Видавництво: Національна академія аграрних наук України
Бібліографічний опис: Ткаченко К. В. Регіональні особливості зерновиробництва та перспективи його розвитку / К.В. Ткаченко // Вісник аграрної науки. – 2014. – №. 5. – С. 76-79.
Короткий огляд (реферат): Основним товаровиробником зернових і зернобобових культур у Київській області залишаються агропідприємства. Проаналізовано динаміку та структуру виробництва зернових і зернобобових культур агропідприємствами в Україні. Частка зерна, вирощеного сільськогосподарськими підприємствами, з роками зменшується.
Опис: The main commodity producer of cereals and legumes in the Kiev region are agricultural enterprises. The dynamics and structure of production of cereals and legumes by agricultural enterprises in Ukraine are analyzed. The share of grain grown by agricultural enterprises has been decreasing over the years.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4576
УДК: 338.432:332.1:633.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
regionalni_osoblyvosti.pdf246,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.