Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4576
Назва: | Регіональні особливості зерновиробництва та перспективи його розвитку |
Інші назви: | Regional peculiarities of grain production and prospects for its development |
Автори: | Ткаченко, Катерина Віталіївна Tkachenko, Kateryna |
Ключові слова: | зерновиробники;grain producers;агропродовольчий ринок;the agri-food market;сільськогосподарські підприємства;agricultural enterprises;урожайність;crop capacity;господарства населення;economy of the population |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Національна академія аграрних наук України |
Бібліографічний опис: | Ткаченко К. В. Регіональні особливості зерновиробництва та перспективи його розвитку / К.В. Ткаченко // Вісник аграрної науки. – 2014. – №. 5. – С. 76-79. |
Короткий огляд (реферат): | Основним товаровиробником зернових і зернобобових культур у Київській області залишаються агропідприємства. Проаналізовано динаміку та структуру виробництва зернових і зернобобових культур агропідприємствами в Україні. Частка зерна, вирощеного сільськогосподарськими підприємствами, з роками зменшується. |
Опис: | The main commodity producer of cereals and legumes in the Kiev region are agricultural enterprises. The dynamics and structure of production of cereals and legumes by agricultural enterprises in Ukraine are analyzed. The share of grain grown by agricultural enterprises has been decreasing over the years. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4576 |
УДК: | 338.432:332.1:633.1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
regionalni_osoblyvosti.pdf | 246,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.