Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4538
Title: Сіно з люцерни: переваги та недоліки
Other Titles: Alfalfa hay: advantages and disadvantages
Authors: Бабенко, Сергій Петрович
Babenko, Serhii
Титарьова, Олена Михайлівна
Tytariova, Olena
Крюкова, Леся
Kriukova, Lesia
Keywords: сіно;hay;люцерна;alfalfa;поживність;nutritional value;якість;quality
Issue Date: Dec-2019
Citation: Бабенко С. Сіно з люцерни: переваги та недоліки / С.Бабенко, О.Титарьова, Л.Крюкова // Тваринництво і ветеринарія . - 2019 . - №12 . - С. 52-54.
Abstract: Заготівлі сіна з люцерни належить важливе місце у створенні міцної кормової бази для великої рогатої худоби. Адже, коли мова заходить про люцерну, а особливо сіно, більшість спеціалістів ототожнюють його зі словом «протеїн». До того ж, до його складу входять майже всі незамінні амінокислоти, багато мінеральних речовин і вітамінів.
Description: Alfalfa hay is an important part of building a solid forage for cattle. After all, when it comes to alfalfa, and especially hay, most experts identify it with the word "protein". In addition, it includes almost all essential amino acids, many minerals and vitamins.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4538
metadata.dc.identifier.udc: 636.085.3
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sino_lutserna.pdf3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.