Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4538
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабенко, Сергій Петрович-
dc.contributor.authorBabenko, Serhii-
dc.contributor.authorТитарьова, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorTytariova, Olena-
dc.contributor.authorКрюкова, Леся-
dc.contributor.authorKriukova, Lesia-
dc.date.accessioned2020-03-22T08:26:11Z-
dc.date.available2020-03-22T08:26:11Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.citationБабенко С. Сіно з люцерни: переваги та недоліки / С.Бабенко, О.Титарьова, Л.Крюкова // Тваринництво і ветеринарія . - 2019 . - №12 . - С. 52-54.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4538-
dc.descriptionAlfalfa hay is an important part of building a solid forage for cattle. After all, when it comes to alfalfa, and especially hay, most experts identify it with the word "protein". In addition, it includes almost all essential amino acids, many minerals and vitamins.uk_UA
dc.description.abstractЗаготівлі сіна з люцерни належить важливе місце у створенні міцної кормової бази для великої рогатої худоби. Адже, коли мова заходить про люцерну, а особливо сіно, більшість спеціалістів ототожнюють його зі словом «протеїн». До того ж, до його складу входять майже всі незамінні амінокислоти, багато мінеральних речовин і вітамінів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсіноuk_UA
dc.subjecthayuk_UA
dc.subjectлюцернаuk_UA
dc.subjectalfalfauk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleСіно з люцерни: переваги та недолікиuk_UA
dc.title.alternativeAlfalfa hay: advantages and disadvantagesuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.085.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sino_lutserna.pdf3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.