Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4538
Назва: Сіно з люцерни: переваги та недоліки
Інші назви: Alfalfa hay: advantages and disadvantages
Автори: Бабенко, Сергій Петрович
Babenko, Serhii
Титарьова, Олена Михайлівна
Tytariova, Olena
Крюкова, Леся
Kriukova, Lesia
Ключові слова: сіно;hay;люцерна;alfalfa;поживність;nutritional value;якість;quality
Дата публікації: гру-2019
Бібліографічний опис: Бабенко С. Сіно з люцерни: переваги та недоліки / С.Бабенко, О.Титарьова, Л.Крюкова // Тваринництво і ветеринарія . - 2019 . - №12 . - С. 52-54.
Короткий огляд (реферат): Заготівлі сіна з люцерни належить важливе місце у створенні міцної кормової бази для великої рогатої худоби. Адже, коли мова заходить про люцерну, а особливо сіно, більшість спеціалістів ототожнюють його зі словом «протеїн». До того ж, до його складу входять майже всі незамінні амінокислоти, багато мінеральних речовин і вітамінів.
Опис: Alfalfa hay is an important part of building a solid forage for cattle. After all, when it comes to alfalfa, and especially hay, most experts identify it with the word "protein". In addition, it includes almost all essential amino acids, many minerals and vitamins.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4538
УДК: 636.085.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sino_lutserna.pdf3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.