Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4437
Назва: Оцінка якості продукції молокопереробних підприємств України
Інші назви: Evaluation of the quality of dairy products in Ukraine
Автори: Коваль, Надія Володимирівна
Koval, Nadiia
Ключові слова: молочна продукція;dairy products;якість;quality
Дата публікації: 2012
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Коваль Н.В.Оцінка якості продукції молокопереробних підприємств України / Н.В. Коваль // Аграрна наука – виробництву «Проблеми економічного розвитку АПК»: Тези Державної науково-практичної конференції, 8 листопада 2012 року. – Біла Церква, 2012. – С. 74.
Короткий огляд (реферат): Як відомо, український стандарт на молоко найліберальніший в Європі, тому дотримання норм якості і безпечності харчової продукції, встановлених міжнародними і європейськими стандартами, є необхідною передумовою підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.
Опис: As you know, the Ukrainian standard for milk is the most liberal in Europe, therefore compliance with food quality and safety standards established international and European standards is a necessary prerequisite increasing the competitiveness of domestic producers as in the domestic, and in foreign markets.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4437
УДК: 006.83-047.44:637.1(477)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_yakosti.pdf151,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.