Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4149
Title: | Безпечність та якість хлібобулочних виробів підприємств хлібопекарської галузі Київського регіону |
Other Titles: | Safety and quality of bakery products of the enterprises of bread-baking branch of Kyiv region. |
Authors: | Гнєдіч, Валентина Іванівна Hnyedich, Valentyna |
Keywords: | хлібопекарська галузь;bread-baking branch;якість;quality;безпека продукції;safety of produce;хлібобулочні вироби;bakery foods |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Коледж економіки, права та інформаційних технологій |
Citation: | Гнєдіч В.І. Безпечність та якість хлібобулочних виробів підприємств хлібопекарської галузі Київського регіону.Коледж економіки, права та інформаційних технологій. Київ, 2015 |
Abstract: | В поданій статті проаналізовано значення продукції хлібопекарської галузі та її вагомість у формуванні сподивчого кошику населення. Визначено основні показники якості хлібобулочних виробів двох провідних виробників хлібопекарської галузі Київського регіону - "Білоцеркіських хлібокомбінат - ДП ПАТ "Київхліб" та Васильківський хлібзавод "Кулиничі" |
Description: | The article analyzes the importance of the produce of the bread-baking branch and its significance in the forming of the consumer’s basket of the population. The main indices of the quality of bread, rolls and buns of two leading producers of the bread-baking branch of Kyiv region are determined — “Bila Tserkva bread combine” – company “Kyivkhlib” and Vasylkiv bread-baking plant “Kulynychi”. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4149 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bezpechnist ta yakist.pdf | 266,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.