Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4149
Title: Безпечність та якість хлібобулочних виробів підприємств хлібопекарської галузі Київського регіону
Other Titles: Safety and quality of bakery products of the enterprises of bread-baking branch of Kyiv region.
Authors: Гнєдіч, Валентина Іванівна
Hnyedich, Valentyna
Keywords: хлібопекарська галузь;bread-baking branch;якість;quality;безпека продукції;safety of produce;хлібобулочні вироби;bakery foods
Issue Date: 2015
Publisher: Коледж економіки, права та інформаційних технологій
Citation: Гнєдіч В.І. Безпечність та якість хлібобулочних виробів підприємств хлібопекарської галузі Київського регіону.Коледж економіки, права та інформаційних технологій. Київ, 2015
Abstract: В поданій статті проаналізовано значення продукції хлібопекарської галузі та її вагомість у формуванні сподивчого кошику населення. Визначено основні показники якості хлібобулочних виробів двох провідних виробників хлібопекарської галузі Київського регіону - "Білоцеркіських хлібокомбінат - ДП ПАТ "Київхліб" та Васильківський хлібзавод "Кулиничі"
Description: The article analyzes the importance of the produce of the bread-baking branch and its significance in the forming of the consumer’s basket of the population. The main indices of the quality of bread, rolls and buns of two leading producers of the bread-baking branch of Kyiv region are determined — “Bila Tserkva bread combine” – company “Kyivkhlib” and Vasylkiv bread-baking plant “Kulynychi”.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4149
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bezpechnist ta yakist.pdf266,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.