Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4149
Назва: Безпечність та якість хлібобулочних виробів підприємств хлібопекарської галузі Київського регіону
Інші назви: Safety and quality of bakery products of the enterprises of bread-baking branch of Kyiv region.
Автори: Гнєдіч, Валентина Іванівна
Hnyedich, Valentyna
Ключові слова: хлібопекарська галузь;bread-baking branch;якість;quality;безпека продукції;safety of produce;хлібобулочні вироби;bakery foods
Дата публікації: 2015
Видавництво: Коледж економіки, права та інформаційних технологій
Бібліографічний опис: Гнєдіч В.І. Безпечність та якість хлібобулочних виробів підприємств хлібопекарської галузі Київського регіону.Коледж економіки, права та інформаційних технологій. Київ, 2015
Короткий огляд (реферат): В поданій статті проаналізовано значення продукції хлібопекарської галузі та її вагомість у формуванні сподивчого кошику населення. Визначено основні показники якості хлібобулочних виробів двох провідних виробників хлібопекарської галузі Київського регіону - "Білоцеркіських хлібокомбінат - ДП ПАТ "Київхліб" та Васильківський хлібзавод "Кулиничі"
Опис: The article analyzes the importance of the produce of the bread-baking branch and its significance in the forming of the consumer’s basket of the population. The main indices of the quality of bread, rolls and buns of two leading producers of the bread-baking branch of Kyiv region are determined — “Bila Tserkva bread combine” – company “Kyivkhlib” and Vasylkiv bread-baking plant “Kulynychi”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4149
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpechnist ta yakist.pdf266,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.