Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3945
Title: Особливості виробництва органічного козиного молока у фермерському господарстві
Other Titles: Features of organic goat milk production in farming
Authors: Пірова, Людмила Вікторовна
Pirova, Liudmyla
Ластовська, Ірина Олександрівна
Lastovska, Iryna
Косіор, Леся Тарасівна
Kosior, Lesia
Борщ, Олександр Олександрович
Borshch, Oleksandr
Keywords: виробництво органічного козиного молока;технологія виробництва козиного молока;технологія доїння кіз;production of organic goat's milk;technology of goat milk production;technology of milking goats
Issue Date: 2019
Publisher: Житомирський національний агроекологічний університет
Citation: Пірова Л.В. Особливості виробництва органічного козиного молока у фермерському господарстві / Л.В. Пірова, І.О. Ластовська, Л. Т. Косіор, О.О. Борщ // Матеріали доповідей учасників VII Міжнародної науково- практичної конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека». - Житомир. - 2019. - С. 148-151.
Abstract: Досліджено технологію виробництва органічного козиного молока у племінному господарстві з розведення кіз зааненської породи ПП «Бабині кози» Київської області. Встановлено, що на козиній фермі застосовують сучасну технологію виробництва козиного молока, яка дає змогу виробляти високої якості органічне козине молоко і якісну продукцію з нього.
Description: The technology of production of organic goat milk in the breeding farm for breeding goats of the Zaanen breed of PE "Babi goats" of Kyiv region is investigated. It is established that the goat farm uses modern technology of goat milk production, which makes it possible to produce high quality organic goat milk and quality products from it.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3945
ISBN: 978-617-7684-18-2
metadata.dc.identifier.udc: 636.39.034
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
osoblivosti_virobnitstva.pdf78,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.