Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3945
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пірова, Людмила Вікторовна | - |
dc.contributor.author | Pirova, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Ластовська, Ірина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Lastovska, Iryna | - |
dc.contributor.author | Косіор, Леся Тарасівна | - |
dc.contributor.author | Kosior, Lesia | - |
dc.contributor.author | Борщ, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Borshch, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-02T17:04:30Z | - |
dc.date.available | 2020-02-02T17:04:30Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Пірова Л.В. Особливості виробництва органічного козиного молока у фермерському господарстві / Л.В. Пірова, І.О. Ластовська, Л. Т. Косіор, О.О. Борщ // Матеріали доповідей учасників VII Міжнародної науково- практичної конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека». - Житомир. - 2019. - С. 148-151. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7684-18-2 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3945 | - |
dc.description | The technology of production of organic goat milk in the breeding farm for breeding goats of the Zaanen breed of PE "Babi goats" of Kyiv region is investigated. It is established that the goat farm uses modern technology of goat milk production, which makes it possible to produce high quality organic goat milk and quality products from it. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено технологію виробництва органічного козиного молока у племінному господарстві з розведення кіз зааненської породи ПП «Бабині кози» Київської області. Встановлено, що на козиній фермі застосовують сучасну технологію виробництва козиного молока, яка дає змогу виробляти високої якості органічне козине молоко і якісну продукцію з нього. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | uk_UA |
dc.subject | виробництво органічного козиного молока | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва козиного молока | uk_UA |
dc.subject | технологія доїння кіз | uk_UA |
dc.subject | production of organic goat's milk | uk_UA |
dc.subject | technology of goat milk production | uk_UA |
dc.subject | technology of milking goats | uk_UA |
dc.title | Особливості виробництва органічного козиного молока у фермерському господарстві | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of organic goat milk production in farming | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.39.034 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
osoblivosti_virobnitstva.pdf | 78,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.