Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3945
Назва: Особливості виробництва органічного козиного молока у фермерському господарстві
Інші назви: Features of organic goat milk production in farming
Автори: Пірова, Людмила Вікторовна
Pirova, Liudmyla
Ластовська, Ірина Олександрівна
Lastovska, Iryna
Косіор, Леся Тарасівна
Kosior, Lesia
Борщ, Олександр Олександрович
Borshch, Oleksandr
Ключові слова: виробництво органічного козиного молока;технологія виробництва козиного молока;технологія доїння кіз;production of organic goat's milk;technology of goat milk production;technology of milking goats
Дата публікації: 2019
Видавництво: Житомирський національний агроекологічний університет
Бібліографічний опис: Пірова Л.В. Особливості виробництва органічного козиного молока у фермерському господарстві / Л.В. Пірова, І.О. Ластовська, Л. Т. Косіор, О.О. Борщ // Матеріали доповідей учасників VII Міжнародної науково- практичної конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека». - Житомир. - 2019. - С. 148-151.
Короткий огляд (реферат): Досліджено технологію виробництва органічного козиного молока у племінному господарстві з розведення кіз зааненської породи ПП «Бабині кози» Київської області. Встановлено, що на козиній фермі застосовують сучасну технологію виробництва козиного молока, яка дає змогу виробляти високої якості органічне козине молоко і якісну продукцію з нього.
Опис: The technology of production of organic goat milk in the breeding farm for breeding goats of the Zaanen breed of PE "Babi goats" of Kyiv region is investigated. It is established that the goat farm uses modern technology of goat milk production, which makes it possible to produce high quality organic goat milk and quality products from it.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3945
ISBN: 978-617-7684-18-2
УДК: 636.39.034
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osoblivosti_virobnitstva.pdf78,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.