Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3747
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhii-
dc.contributor.authorБітюцький, Володимир Семенович-
dc.contributor.authorBityutskii, Volodymyr-
dc.contributor.authorМельниченко, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorMelnуchenko, Oleksandr-
dc.contributor.authorМороз, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorMoroz, Larуsa-
dc.date.accessioned2020-01-22T12:33:20Z-
dc.date.available2020-01-22T12:33:20Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationВивчення фізико-хімічних та біохімічних властивостей фітази Ладозим Проксі з метою її модифікації та підвищення ефективності використання як кормової добавки / С.В.Мерзлов, В.С.Бітюцький, О.М.Мельниченко, Л.В.Мороз // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2010 .- Вип. 4(77) .- С. 13-17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3747-
dc.descriptionIt has been proven that ladozym proxy phytase does not change in its cultivating in cysteine and glautatione environment. It has been proven with the diethylpyrocarbonate that there is histidine in the ferment, which returns for its catalytic function. It has been proven experimentally that enzyme molecule contains Ca2+ cation participating in phytase structure stabilization. Optimum pH activity, inhibitors and activators of hydrolytic activity of ladozym proxy food additive has been studied.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено, що активність фітази Ладозим проксі не змінюється за умов культивування її у середовищі з цистеїном та глутатіоном. За участі диетилпірокарбонату доведено, що у складі ферменту є наявний гістидин, який відповідає за його каталітичну функцію. Експериментально встановлено, що в молекулі ензиму є катіон Ca2+, який бере участь у структурній стабілізації фітази. Вивчено рН оптимум активності, дію інгібіторів та активаторів гідролітичної активності кормової добавки Ладозим проксі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectфітазаuk_UA
dc.subjectфосфорuk_UA
dc.subjectкаталітична активністьuk_UA
dc.subjectкормова добавкаuk_UA
dc.subjectкатіониuk_UA
dc.subjectphytaseuk_UA
dc.subjectphosphorusuk_UA
dc.subjectcatalytic activityuk_UA
dc.subjectfood additiveuk_UA
dc.subjectcationuk_UA
dc.titleВивчення фізико-хімічних та біохімічних властивостей фітази Ладозим Проксі з метою її модифікації та підвищення ефективності використання як кормової добавкиuk_UA
dc.title.alternativeInvestigating physical, chemical and biochemical properties of phytase in order to modity it and to increase the efficiency of its use as a food additiveuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc577.188:599.323.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyvchennia_fizyko-khimich.pdf511,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.