Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3629
Title: Підвищення харчової та біологічної цінності яблучного соку
Other Titles: Improvement of nutritional and biological value of apple juice
Authors: Локванець, Тетяна Миколаївна
Lokvanets, Tetiana
Keywords: біологічна цінність;biological value;купажування;blending;використання інгредієнтів підвищеної біологічної цінності;using of the ingredients of heightened biological value;проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження розроблених рецептур;organoleptic and physical-chemical research of the developed recipes
Issue Date: 2019
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Локванець Т. М. Підвищення харчової та біологічної цінності яблучного соку / Т.М. Локванець // Державна студентська науково-практична конференція «Наукові пошуки молоді в третьому тисячолітті», Білоцерківський національний аграрний університет. - Біла Церква, 2019. - С.9.
Abstract: Проведено дослідження, направлені на підвищення біологічної цінності яблучного соку шляхом купажування його з чорноплідногоробиновим соком. Проведено аналіз сучасного ринку соків. Обґрунтовано вибір використання інгредієнтів підвищеної біологічної цінності. Для підвищення біологічної цінності обрано чорноплідногоробиновий сік. Розроблено рецептури купажованого яблучного соку з удосконаленим складом. Проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження розроблених рецептур.
Description: The research is carried out directed to the improvement of biological value of apple juice by means of its blending with black-headed rowan juice. The analysis of the modern market of juices is carried out. The choice of using the ingredients of heightened biological value is grounded. To improve biological value black-headed rowan juice is selected. The recipes of blendid apple juice with the improved constituents are developed. The organoleptic and physical-chemical research of the developed recipes is carried out.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3629
metadata.dc.identifier.udc: 663.316-021.4; Л 85
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pidvyshchennia kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti.pdf337,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.