Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3629
Назва: Підвищення харчової та біологічної цінності яблучного соку
Інші назви: Improvement of nutritional and biological value of apple juice
Автори: Локванець, Тетяна Миколаївна
Lokvanets, Tetiana
Ключові слова: біологічна цінність;biological value;купажування;blending;використання інгредієнтів підвищеної біологічної цінності;using of the ingredients of heightened biological value;проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження розроблених рецептур;organoleptic and physical-chemical research of the developed recipes
Дата публікації: 2019
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Локванець Т. М. Підвищення харчової та біологічної цінності яблучного соку / Т.М. Локванець // Державна студентська науково-практична конференція «Наукові пошуки молоді в третьому тисячолітті», Білоцерківський національний аграрний університет. - Біла Церква, 2019. - С.9.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження, направлені на підвищення біологічної цінності яблучного соку шляхом купажування його з чорноплідногоробиновим соком. Проведено аналіз сучасного ринку соків. Обґрунтовано вибір використання інгредієнтів підвищеної біологічної цінності. Для підвищення біологічної цінності обрано чорноплідногоробиновий сік. Розроблено рецептури купажованого яблучного соку з удосконаленим складом. Проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження розроблених рецептур.
Опис: The research is carried out directed to the improvement of biological value of apple juice by means of its blending with black-headed rowan juice. The analysis of the modern market of juices is carried out. The choice of using the ingredients of heightened biological value is grounded. To improve biological value black-headed rowan juice is selected. The recipes of blendid apple juice with the improved constituents are developed. The organoleptic and physical-chemical research of the developed recipes is carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3629
УДК: 663.316-021.4; Л 85
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pidvyshchennia kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti.pdf337,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.