Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3629
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛокванець, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorLokvanets, Tetiana-
dc.date.accessioned2020-01-16T08:09:26Z-
dc.date.available2020-01-16T08:09:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЛокванець Т. М. Підвищення харчової та біологічної цінності яблучного соку / Т.М. Локванець // Державна студентська науково-практична конференція «Наукові пошуки молоді в третьому тисячолітті», Білоцерківський національний аграрний університет. - Біла Церква, 2019. - С.9.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3629-
dc.descriptionThe research is carried out directed to the improvement of biological value of apple juice by means of its blending with black-headed rowan juice. The analysis of the modern market of juices is carried out. The choice of using the ingredients of heightened biological value is grounded. To improve biological value black-headed rowan juice is selected. The recipes of blendid apple juice with the improved constituents are developed. The organoleptic and physical-chemical research of the developed recipes is carried out.uk_UA
dc.description.abstractПроведено дослідження, направлені на підвищення біологічної цінності яблучного соку шляхом купажування його з чорноплідногоробиновим соком. Проведено аналіз сучасного ринку соків. Обґрунтовано вибір використання інгредієнтів підвищеної біологічної цінності. Для підвищення біологічної цінності обрано чорноплідногоробиновий сік. Розроблено рецептури купажованого яблучного соку з удосконаленим складом. Проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження розроблених рецептур.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.subjectкупажуванняuk_UA
dc.subjectblendinguk_UA
dc.subjectвикористання інгредієнтів підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.subjectusing of the ingredients of heightened biological valueuk_UA
dc.subjectпроведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження розроблених рецептурuk_UA
dc.subjectorganoleptic and physical-chemical research of the developed recipesuk_UA
dc.titleПідвищення харчової та біологічної цінності яблучного сокуuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of nutritional and biological value of apple juiceuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc663.316-021.4; Л 85uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pidvyshchennia kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti.pdf337,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.