Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3605
Title: | Ефективність використання замінників молока в умовах інноваційних технологій виробництва яловичини |
Other Titles: | Efficiency of using milk substitutes in conditions of innovative beef production technologies |
Authors: | Ластовська, Ірина Олександрівна Lastovska, Iryna Луценко, Марія Михайлівна Lutsenko, Mariia |
Keywords: | телята;замінник молока;жива маса;приріст;морфологічні показники крові;milk substitute;calves;live weight;growth;morphological parameters of blood |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого, Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва, державне підприємство, Український міжнародний інститут агропромислового інжинірінгу, міжнародна громадська огранізація |
Citation: | Ластовська І.О.Ефективність використання замінників молока в умовах інноваційних технологій виробництва яловичини / І.О. Ластовська, М.М. Луценко // Техніка і технології АПК. - № 11. - С. 27-30. |
Abstract: | Досліджено використання замінників молока в годівлі телят. Встановлено, що тварини, яким випоювали замінник молока не відстають у рості і розвитку порівняно з тваринами, які споживали цільне молоко. |
Description: | Investigated the use of milk substitutes in feeding calves. It is established that the animals fed milk replacer not far behind in growth and development com-pared to animals fed whole milk. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3605 |
ISSN: | 2306-1391 |
metadata.dc.identifier.udc: | 632.2.084.1:637.18 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
efektivnist_vikoristannia.pdf | 89,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.