Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3605
Назва: | Ефективність використання замінників молока в умовах інноваційних технологій виробництва яловичини |
Інші назви: | Efficiency of using milk substitutes in conditions of innovative beef production technologies |
Автори: | Ластовська, Ірина Олександрівна Lastovska, Iryna Луценко, Марія Михайлівна Lutsenko, Mariia |
Ключові слова: | телята;замінник молока;жива маса;приріст;морфологічні показники крові;milk substitute;calves;live weight;growth;morphological parameters of blood |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого, Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва, державне підприємство, Український міжнародний інститут агропромислового інжинірінгу, міжнародна громадська огранізація |
Бібліографічний опис: | Ластовська І.О.Ефективність використання замінників молока в умовах інноваційних технологій виробництва яловичини / І.О. Ластовська, М.М. Луценко // Техніка і технології АПК. - № 11. - С. 27-30. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено використання замінників молока в годівлі телят. Встановлено, що тварини, яким випоювали замінник молока не відстають у рості і розвитку порівняно з тваринами, які споживали цільне молоко. |
Опис: | Investigated the use of milk substitutes in feeding calves. It is established that the animals fed milk replacer not far behind in growth and development com-pared to animals fed whole milk. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3605 |
ISSN: | 2306-1391 |
УДК: | 632.2.084.1:637.18 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
efektivnist_vikoristannia.pdf | 89,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.