Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3605
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛастовська, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorLastovska, Iryna-
dc.contributor.authorЛуценко, Марія Михайлівна-
dc.contributor.authorLutsenko, Mariia-
dc.date.accessioned2020-01-14T12:26:58Z-
dc.date.available2020-01-14T12:26:58Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛастовська І.О.Ефективність використання замінників молока в умовах інноваційних технологій виробництва яловичини / І.О. Ластовська, М.М. Луценко // Техніка і технології АПК. - № 11. - С. 27-30.uk_UA
dc.identifier.issn2306-1391-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3605-
dc.descriptionInvestigated the use of milk substitutes in feeding calves. It is established that the animals fed milk replacer not far behind in growth and development com-pared to animals fed whole milk.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено використання замінників молока в годівлі телят. Встановлено, що тварини, яким випоювали замінник молока не відстають у рості і розвитку порівняно з тваринами, які споживали цільне молоко.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнський науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого, Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва, державне підприємство, Український міжнародний інститут агропромислового інжинірінгу, міжнародна громадська огранізаціяuk_UA
dc.subjectтелятаuk_UA
dc.subjectзамінник молокаuk_UA
dc.subjectжива масаuk_UA
dc.subjectприрістuk_UA
dc.subjectморфологічні показники кровіuk_UA
dc.subjectmilk substituteuk_UA
dc.subjectcalvesuk_UA
dc.subjectlive weightuk_UA
dc.subjectgrowthuk_UA
dc.subjectmorphological parameters of blooduk_UA
dc.titleЕфективність використання замінників молока в умовах інноваційних технологій виробництва яловичиниuk_UA
dc.title.alternativeEfficiency of using milk substitutes in conditions of innovative beef production technologiesuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc632.2.084.1:637.18uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
efektivnist_vikoristannia.pdf89,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.