Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3581
Назва: Впив згодовування селену на хімічний склад мяса свиней
Інші назви: Effect of selenium feeding on the chemical composition of pig meat
Автори: Пірова, Людмила Вікторівна
Pirova, Liudmyla
Сивик, Тетяна Леонідівна
Syvyk, Tetyana
Ключові слова: селеніт натрію;сел-плекс;залізо;мідь;цинк;sodium selenite;Sel-Plex;iron;copper;zinc
Дата публікації: 2010
Видавництво: Національна академія аграрних наук України
Бібліографічний опис: Пірова Л.В. Впив згодовування селену на хімічний склад мяса свиней / Л.В.Пірова, Т.Л.Сивик // Вісник аграрної науки.- 2010. - № 9 .- С. 76-77.
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив селеніту натрію та сел плексу на хімічний склад м’яса свиней. Доведено, що введення органічного селену у вигляді сел плексу у кількості 0, 3—0, 4 мг селену на 1 кг сухої речовини раціону сприяє підвищенню в їх м’ясі вмісту заліза, міді, цинку та зниженню вмісту кадмію, свинцю і ртуті.
Опис: The effect of sodium selenite and plexi salts on the chemical composition of pig meat has been studied. It is proved that the introduction of organic selenium in the form of sel plex in the amount of 0, 3 - 0, 4 mg of selenium per 1 kg of dry matter contributes to the increase in their meat content of iron, copper, zinc and reduce the content of cadmium, lead and mercury.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3581
УДК: 636.4.053.087.72:636.4.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vpliv_zgodovuvannia.pdf133,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.