Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3581
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПірова, Людмила Вікторівна-
dc.contributor.authorPirova, Liudmyla-
dc.contributor.authorСивик, Тетяна Леонідівна-
dc.contributor.authorSyvyk, Tetyana-
dc.date.accessioned2020-01-12T17:39:17Z-
dc.date.available2020-01-12T17:39:17Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПірова Л.В. Впив згодовування селену на хімічний склад мяса свиней / Л.В.Пірова, Т.Л.Сивик // Вісник аграрної науки.- 2010. - № 9 .- С. 76-77.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3581-
dc.descriptionThe effect of sodium selenite and plexi salts on the chemical composition of pig meat has been studied. It is proved that the introduction of organic selenium in the form of sel plex in the amount of 0, 3 - 0, 4 mg of selenium per 1 kg of dry matter contributes to the increase in their meat content of iron, copper, zinc and reduce the content of cadmium, lead and mercury.uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив селеніту натрію та сел плексу на хімічний склад м’яса свиней. Доведено, що введення органічного селену у вигляді сел плексу у кількості 0, 3—0, 4 мг селену на 1 кг сухої речовини раціону сприяє підвищенню в їх м’ясі вмісту заліза, міді, цинку та зниженню вмісту кадмію, свинцю і ртуті.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональна академія аграрних наук Україниuk_UA
dc.subjectселеніт натріюuk_UA
dc.subjectсел-плексuk_UA
dc.subjectзалізоuk_UA
dc.subjectмідьuk_UA
dc.subjectцинкuk_UA
dc.subjectsodium seleniteuk_UA
dc.subjectSel-Plexuk_UA
dc.subjectironuk_UA
dc.subjectcopperuk_UA
dc.subjectzincuk_UA
dc.titleВпив згодовування селену на хімічний склад мяса свинейuk_UA
dc.title.alternativeEffect of selenium feeding on the chemical composition of pig meatuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.4.053.087.72:636.4.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vpliv_zgodovuvannia.pdf133,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.