Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3581
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пірова, Людмила Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Pirova, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Сивик, Тетяна Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Syvyk, Tetyana | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-12T17:39:17Z | - |
dc.date.available | 2020-01-12T17:39:17Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Пірова Л.В. Впив згодовування селену на хімічний склад мяса свиней / Л.В.Пірова, Т.Л.Сивик // Вісник аграрної науки.- 2010. - № 9 .- С. 76-77. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3581 | - |
dc.description | The effect of sodium selenite and plexi salts on the chemical composition of pig meat has been studied. It is proved that the introduction of organic selenium in the form of sel plex in the amount of 0, 3 - 0, 4 mg of selenium per 1 kg of dry matter contributes to the increase in their meat content of iron, copper, zinc and reduce the content of cadmium, lead and mercury. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчено вплив селеніту натрію та сел плексу на хімічний склад м’яса свиней. Доведено, що введення органічного селену у вигляді сел плексу у кількості 0, 3—0, 4 мг селену на 1 кг сухої речовини раціону сприяє підвищенню в їх м’ясі вмісту заліза, міді, цинку та зниженню вмісту кадмію, свинцю і ртуті. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національна академія аграрних наук України | uk_UA |
dc.subject | селеніт натрію | uk_UA |
dc.subject | сел-плекс | uk_UA |
dc.subject | залізо | uk_UA |
dc.subject | мідь | uk_UA |
dc.subject | цинк | uk_UA |
dc.subject | sodium selenite | uk_UA |
dc.subject | Sel-Plex | uk_UA |
dc.subject | iron | uk_UA |
dc.subject | copper | uk_UA |
dc.subject | zinc | uk_UA |
dc.title | Впив згодовування селену на хімічний склад мяса свиней | uk_UA |
dc.title.alternative | Effect of selenium feeding on the chemical composition of pig meat | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.4.053.087.72:636.4.033 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vpliv_zgodovuvannia.pdf | 133,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.