Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3567
Назва: | Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типу |
Автори: | Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович Guliayev-Zaytsev, Serhiy Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Ключові слова: | емульсія;жирові кульки;дисперсія;стабільність;температура;концентрація жиру;потужність для емульгування;emulsion;fat globules;dispersionr;stability;temperatue;fat concentration;power for emulsification |
Дата публікації: | 2008 |
Бібліографічний опис: | Гуляєв-Зайцев С.С. Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типу / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Вісник аграрної науки. – 2008. - № 9. – С. 52─55. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив ряду технологічних факторів на дисперсність та стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри та способи для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів. |
Опис: | The processes of milk fat and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effects of a number of technological parameters on the depressiveness and stability of emulsions were determined. The optimal parameters and methods for making stable fat emulsions in the production of spreads were determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3567 |
УДК: | 664.3.033 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Procesu_emylgyv.pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.