Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3567
Title: Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типу
Authors: Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: емульсія;жирові кульки;дисперсія;стабільність;температура;концентрація жиру;потужність для емульгування;emulsion;fat globules;dispersionr;stability;temperatue;fat concentration;power for emulsification
Issue Date: 2008
Citation: Гуляєв-Зайцев С.С. Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типу / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Вісник аграрної науки. – 2008. - № 9. – С. 52─55.
Abstract: Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив ряду технологічних факторів на дисперсність та стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри та способи для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів.
Description: The processes of milk fat and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effects of a number of technological parameters on the depressiveness and stability of emulsions were determined. The optimal parameters and methods for making stable fat emulsions in the production of spreads were determined.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3567
metadata.dc.identifier.udc: 664.3.033
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Procesu_emylgyv.pdf1,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.