Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3567| Title: | Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типу |
| Authors: | Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович Guliayev-Zaytsev, Serhiy Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
| Keywords: | емульсія;жирові кульки;дисперсія;стабільність;температура;концентрація жиру;потужність для емульгування;emulsion;fat globules;dispersionr;stability;temperatue;fat concentration;power for emulsification |
| Issue Date: | 2008 |
| Citation: | Гуляєв-Зайцев С.С. Процеси емульгування жирів в емульсорі роторного типу / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Вісник аграрної науки. – 2008. - № 9. – С. 52─55. |
| Abstract: | Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив ряду технологічних факторів на дисперсність та стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри та способи для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів. |
| Description: | The processes of milk fat and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effects of a number of technological parameters on the depressiveness and stability of emulsions were determined. The optimal parameters and methods for making stable fat emulsions in the production of spreads were determined. |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3567 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 664.3.033 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Procesu_emylgyv.pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.