Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3564
Назва: Роторно-вихревой эмульсор для получения стойких дисперсий растительных жиров
Інші назви: Роторно-вихровий емульсор для отримання стійких дисперсій рослинних жирів
Rotary-vortex emulsor for producing persistent vegetable fat dispersions
Автори: Ересько, Георгий Алексеевич
Єресько, Георгій Олексійович
Yeres'ko, Heorgiy
Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
Кимачинский, Сергей Иванович
Кімачинський, Сергій Іванович
Kimachinskiy, Serhiy
Нарижный, Сергей Анатолиевич
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: роторно-вихревой эмульсор;степень дестабилизации;заменители молочного жира;дисперсность;технологическая стойкость;спред;роторно-вихровий емульсор;ступінь дестабілізації;замінники молочного жиру;дисперсність;технологічна стійкість;rotary-vortex emulsor;degree of destabilization;milk fat substitutes;dispersion;technological stability;spread
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Роторно-вихревой эмульсор для получения стойких дисперсий растительных жиров / Г.А.Ересько, С.С.Гуляев-Зайцев, С.И. Кимачинский , С.А.Нарижный // Оборудование для пищевой промышленности. – 2008. - № 2. – С. 34 ─ 37.
Короткий огляд (реферат): На основании анализа известных технических решений и экспериментальных исследований процесса диспергирования растительных и молочного жиров разработан эффективный эмульсор для получения технологически стойких жировых эмульсий при производстве спредов. Результаты работы могут быть использованы при решении практических вопросов производства вязких эмульсионных продуктов. На основі аналізу відомих технічних рішень і експериментальних досліджень процесу диспергування рослинних і молочного жирів розроблено ефективний емульсор для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів. Результати роботи можуть бути використані при вирішенні практичних питань виробництва в'язких емульсійних продуктів.
Опис: Based on the analysis of well-known technical solutions and experimental studies of the process of dispersing vegetable and milk fats, an effective emulsifier has been developed to obtain technologically stable fat emulsions in the production of spreads. The results of the work can be used to solve practical issues of the production of viscous emulsion products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3564
УДК: 664.3.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rotorno_vuhrov.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.