Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3564
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЕресько, Георгий Алексеевич-
dc.contributor.authorЄресько, Георгій Олексійович-
dc.contributor.authorYeres'ko, Heorgiy-
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич-
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorGuliayev-Zaytsev, Serhiy-
dc.contributor.authorКимачинский, Сергей Иванович-
dc.contributor.authorКімачинський, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorKimachinskiy, Serhiy-
dc.contributor.authorНарижный, Сергей Анатолиевич-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-09T19:35:17Z-
dc.date.available2020-01-09T19:35:17Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationРоторно-вихревой эмульсор для получения стойких дисперсий растительных жиров / Г.А.Ересько, С.С.Гуляев-Зайцев, С.И. Кимачинский , С.А.Нарижный // Оборудование для пищевой промышленности. – 2008. - № 2. – С. 34 ─ 37.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3564-
dc.descriptionBased on the analysis of well-known technical solutions and experimental studies of the process of dispersing vegetable and milk fats, an effective emulsifier has been developed to obtain technologically stable fat emulsions in the production of spreads. The results of the work can be used to solve practical issues of the production of viscous emulsion products.uk_UA
dc.description.abstractНа основании анализа известных технических решений и экспериментальных исследований процесса диспергирования растительных и молочного жиров разработан эффективный эмульсор для получения технологически стойких жировых эмульсий при производстве спредов. Результаты работы могут быть использованы при решении практических вопросов производства вязких эмульсионных продуктов. На основі аналізу відомих технічних рішень і експериментальних досліджень процесу диспергування рослинних і молочного жирів розроблено ефективний емульсор для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів. Результати роботи можуть бути використані при вирішенні практичних питань виробництва в'язких емульсійних продуктів.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectроторно-вихревой эмульсорuk_UA
dc.subjectстепень дестабилизацииuk_UA
dc.subjectзаменители молочного жираuk_UA
dc.subjectдисперсностьuk_UA
dc.subjectтехнологическая стойкостьuk_UA
dc.subjectспредuk_UA
dc.subjectроторно-вихровий емульсорuk_UA
dc.subjectступінь дестабілізаціїuk_UA
dc.subjectзамінники молочного жируuk_UA
dc.subjectдисперсністьuk_UA
dc.subjectтехнологічна стійкістьuk_UA
dc.subjectrotary-vortex emulsoruk_UA
dc.subjectdegree of destabilizationuk_UA
dc.subjectmilk fat substitutesuk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjecttechnological stabilityuk_UA
dc.subjectspreaduk_UA
dc.titleРоторно-вихревой эмульсор для получения стойких дисперсий растительных жировuk_UA
dc.title.alternativeРоторно-вихровий емульсор для отримання стійких дисперсій рослинних жирівuk_UA
dc.title.alternativeRotary-vortex emulsor for producing persistent vegetable fat dispersionsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rotorno_vuhrov.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.