Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3311
Title: Якість та конкурентоспроможність продукції –пріоритетні напрями розвитку та основні важелі активізації інноваційної діяльності підприємства
Other Titles: Quality and competitiveness of products — priority directions of development and main highlights of activation of innovative activity of the enterprise.
Authors: Гнєдіч, Валентина Іванівна
Hnyedich, Valentine
Keywords: економіка, підприємство, якість продукції, конкурентоспроможність продукції, комерційна діяльність;economics, enterprise, quality of products, competitiveness of products, commercial activity
Issue Date: 2018
Publisher: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції “UNIVERSUM VIEW 2”
Citation: Гнєдіч В.І. Якість та конкурентоспроможність продукції –пріоритетні напрями розвитку та основні важелі активізації інноваційної діяльності підприємства. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції “UNIVERSUM VIEW 2”, м. Суми 19 жовтня 2018. С.107-110
Abstract: В статті розглянуто актуальні проблеми розвитку підприємств молокопереробної галузі на прикладі ТОВ “Білоцерківський молочний комбінат.” Найбільш вагомими є якість молокопродуктів та їх конкурентоспроможність на ринку.
Description: The article deals with the actual problems of the development of the enterprises in the dairy-processing branch on the example of the company “Bila Tserkva Dairy Processing Combine”. The most important is the quality of dairy products and their competitiveness at the market.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3311
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yakist i konkurentnospromozhnist.pdf224,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.