Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3311
Title: | Якість та конкурентоспроможність продукції –пріоритетні напрями розвитку та основні важелі активізації інноваційної діяльності підприємства |
Other Titles: | Quality and competitiveness of products — priority directions of development and main highlights of activation of innovative activity of the enterprise. |
Authors: | Гнєдіч, Валентина Іванівна Hnyedich, Valentine |
Keywords: | економіка, підприємство, якість продукції, конкурентоспроможність продукції, комерційна діяльність;economics, enterprise, quality of products, competitiveness of products, commercial activity |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Матеріали міжнародної науково-практичної конференції “UNIVERSUM VIEW 2” |
Citation: | Гнєдіч В.І. Якість та конкурентоспроможність продукції –пріоритетні напрями розвитку та основні важелі активізації інноваційної діяльності підприємства. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції “UNIVERSUM VIEW 2”, м. Суми 19 жовтня 2018. С.107-110 |
Abstract: | В статті розглянуто актуальні проблеми розвитку підприємств молокопереробної галузі на прикладі ТОВ “Білоцерківський молочний комбінат.” Найбільш вагомими є якість молокопродуктів та їх конкурентоспроможність на ринку. |
Description: | The article deals with the actual problems of the development of the enterprises in the dairy-processing branch on the example of the company “Bila Tserkva Dairy Processing Combine”. The most important is the quality of dairy products and their competitiveness at the market. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3311 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yakist i konkurentnospromozhnist.pdf | 224,52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.