Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3311
Назва: Якість та конкурентоспроможність продукції –пріоритетні напрями розвитку та основні важелі активізації інноваційної діяльності підприємства
Інші назви: Quality and competitiveness of products — priority directions of development and main highlights of activation of innovative activity of the enterprise.
Автори: Гнєдіч, Валентина Іванівна
Hnyedich, Valentine
Ключові слова: економіка, підприємство, якість продукції, конкурентоспроможність продукції, комерційна діяльність;economics, enterprise, quality of products, competitiveness of products, commercial activity
Дата публікації: 2018
Видавництво: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції “UNIVERSUM VIEW 2”
Бібліографічний опис: Гнєдіч В.І. Якість та конкурентоспроможність продукції –пріоритетні напрями розвитку та основні важелі активізації інноваційної діяльності підприємства. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції “UNIVERSUM VIEW 2”, м. Суми 19 жовтня 2018. С.107-110
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто актуальні проблеми розвитку підприємств молокопереробної галузі на прикладі ТОВ “Білоцерківський молочний комбінат.” Найбільш вагомими є якість молокопродуктів та їх конкурентоспроможність на ринку.
Опис: The article deals with the actual problems of the development of the enterprises in the dairy-processing branch on the example of the company “Bila Tserkva Dairy Processing Combine”. The most important is the quality of dairy products and their competitiveness at the market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3311
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakist i konkurentnospromozhnist.pdf224,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.